• Нов

BARF - Конско с рукола 5 кг.

62,00 лв.
Категории: Начало

Какво е BARF и какви са ползите от него?
BARF e специален начин на хранене със сурова храна, който има за цел да осигури на домашните любимци вид хранене, максимално близко до това, което те биха имали, ако живееха в натуралния си хабитат. То включва едросмляно сурово месо, ядливи кости, органи, плодове и зеленчуци. Съхранява се във фризер и се сервира определен грамаж, зависещ от теглото, възрастта и средната активност на вашето куче.
Препоръчителния дневен прием е 3-4% от телесната маса на кучето и в зависимост от неговата активност.

Разфасовка -5кг (10x0.5kg)
Конско 58%: Конското месо поддържа нормалното тегло, нормализира работата на храносмилателните органи, възстановява функцията на черния дроб и тази на сърцето, предотвратява появата на възпаление в мускулите и подсилва имунитета.
Пиле 30%: Пилешкото е лека за храносмилателната система храна и се усвоява бързо от организма. BARF с пилешко е подходящ за стартиране на прехода от гранули към този вид хранене.
Рукола 1%: Руколата се бори ефективно с патогенните вируси и бактерии, повишава нивото на хемоглобин в кръвта, укрепва имунната система, понижава нивото на кръвната захар и регулира водно-солевия обмен
Карантия 5%: Снабдява организма с протеин и добри пробиотични бактерии.
Кости 5%: Осигуряват необходимата доза калций, фосфор, минерали, костен мозък, естествени антиоксиданти и ензими.
Зехтин 1%

1031
200 Артикула

За момента няма мнения от клиенти.

Регистрирайте нов профил