• Нов

BARF - Говеждо с тиква 5 кг.

62,00 лв.
Категории: Начало

Какво е BARF и какви са ползите от него?
BARF e специален начин на хранене със сурова храна, който има за цел да осигури на домашните любимци вид хранене, максимално близко до това, което те биха имали, ако живееха в натуралния си хабитат. То включва едросмляно сурово месо, ядливи кости, органи, плодове и зеленчуци. Съхранява се във фризер и се сервира определен грамаж, зависещ от теглото, възрастта и средната активност на вашето куче.
Препоръчителния дневен прием е 3-4% от телесната маса на кучето и в зависимост от неговата активност.

Разфасовка -5кг (10x0.5kg)
Говеждо 50%: 100% чисто месо, богат източник на витаними, протеин и аминокиселини. Говеждото е важно за растежа, поддържането на нормално телесно тегло, възстановява мускулите и подобрява имунната система.
Пиле 30%: Пилешкото е лека за храносмилателната система храна и се усвоява бързо от организма. BARF с пилешко е подходящ за стартиране на прехода от гранули към този вид хранене.
Тиква 9%: Съдържа антиоксиданти, които предпазват от хронични заболявания и различни форми на рак. Тиквата е богата на минерали, които са важни за здравата имунна, мускулно-скелетна и нервна система.
Карантия 5%: Снабдява организма с протеин и добри пробиотични бактерии.
Кости 5%: Осигуряват необходимата доза калций, фосфор, минерали, костен мозък, естествени антиоксиданти и ензими.
Зехтин 1%

199 Артикула
Полезност 
2023-10-09

Невероятно качество

Доста време обмислях преминаване към сурова храна, но това се оказа най-доброто решвние което съм правила. Кучето ми е възрастно и мислех че ще е доста труден преход. За щастие всичко беше повече от прекрасно и лесно благодаря!

Регистрирайте нов профил