• Нов

BARF - Заешко с грах и ябълки 5 кг.

70,00 лв.
Категории: Начало

Какво е BARF и какви са ползите от него?
BARF e специален начин на хранене със сурова храна, който има за цел да осигури на домашните любимци вид хранене, максимално близко до това, което те биха имали, ако живееха в натуралния си хабитат. То включва едросмляно сурово месо, ядливи кости, органи, плодове и зеленчуци. Съхранява се във фризер и се сервира определен грамаж, зависещ от теглото, възрастта и средната активност на вашето куче.
Препоръчителния дневен прием е 3-4% от телесната маса на кучето и в зависимост от неговата активност.

Разфасовка -5кг (10x0.5kg)
Заек 40%: Заешкото месо е месото, съдържащо най-висок процент протеин и изключително нисък процент наситени мазнини и холестерол. Подходящо е за кучета с наднормено тегло.
Пиле 35%: Пилешкото е лека за храносмилателната система храна и се усвоява бързо от организма. BARF с пилешко е подходящ за стартиране на прехода от гранули към този вид хранене.
Ябълки 5%: Ябълките имат високо съдържание на антиоксиданти и са добър помощник в храносмилането, подпомагат понижаването на теглото и работата на сърцето.
Грах 5%: Грахът е изключително богат източник на фибри, които ускоряват перисталтиката на червата, като улесняват изхождането и подобряват усвояването на хранителните вещества.
Карантия 5%: Снабдява организма с протеин и добри пробиотични бактерии.
Кости 5%: Осигуряват необходимата доза калций, фосфор, минерали, костен мозък, естествени антиоксиданти и ензими.
Зехтин 1%

1054
199 Артикула
Полезност 
2023-10-09

топ

Хораа не се колебайте, за пореден път поръчвам от Меga Pets, и смело мога да твърдя, че кучето ми подскача като стане време за ядене, да не говорим че напоследък и котката похапва от БАРФ-а със заешко. Ще поръчам пак със сигурност.

Регистрирайте нов профил