• Нов

BARF - Екзотик с шкембе 5 кг.

59,00 лв.
Категории: Начало

Какво е BARF и какви са ползите от него?
BARF e специален начин на хранене със сурова храна, който има за цел да осигури на домашните любимци вид хранене, максимално близко до това, което те биха имали, ако живееха в натуралния си хабитат. То включва едросмляно сурово месо, ядливи кости, органи, плодове и зеленчуци. Съхранява се във фризер и се сервира определен грамаж, зависещ от теглото, възрастта и средната активност на вашето куче.

Препоръчителния дневен прием е 3-4% от телесната маса на кучето и в зависимост от неговата активност.

Разфасовка -5кг (10x0.5kg)
Говежко шкембе 50%: Шкембето е естествен източник на пробиотици, те участват в синтеза на веществата в организма. Подобрява имунната система, балансира чревната микрофлора и е добър източник на протеини и витамини.
Пилешко 30%: Пилешкото е лека за храносмилателната система храна и се усвоява бързо от организма. BARF с пилешко е подходящ за стартиране на прехода от гранули към този вид хранене.
Спанак 9%: Спанака е богат на калций, желязо, магнезий, витамин А и калий. Благодарение на алфа-липоевата киселина, която съдържа, контролира диабета, като понижава нивата на глюкоза в кръвта.
Карантия 5%: Снабдява организма с протеин и добри пробиотични бактерии.
Кости 5%: Осигуряват необходимата доза калций, фосфор, минерали, костен мозък, естествени антиоксиданти и ензими.
Зехтин 1%

1035
199 Артикула
Полезност 
2023-10-09

Уникално меню

Пробвала съм БАРФ менюта на други брандове, но този определено е фаворит на Арес. От всички вкусове този с шкембе му е фаворит и вече за 2ри път поръчвам. Благодарение на вас Арес, вече се чувства страхотно.

  • 1 out of 1 намериха този отзив за полезен

Регистрирайте нов профил