• Нов

BARF - Патешко с боровинки 5 кг.

65,00 лв.
Категории: Начало

Какво е BARF и какви са ползите от него?
BARF e специален начин на хранене със сурова храна, който има за цел да осигури на домашните любимци вид хранене, максимално близко до това, което те биха имали, ако живееха в натуралния си хабитат. То включва едросмляно сурово месо, ядливи кости, органи, плодове и зеленчуци. Съхранява се във фризер и се сервира определен грамаж, зависещ от теглото, възрастта и средната активност на вашето куче.
Препоръчителния дневен прием е 3-4% от телесната маса на кучето и в зависимост от неговата активност.

Разфасовка -5кг (10x0.5kg)
Патешко 44%: Патешкото подсилва имунната система, хипоалергенно е, възстановява кожата и козината. То е благоприятна храна за стомаха, която поддържа нормалната работа на щитовидната жлеза и е много подходящо за кучета с алергии, рак и артрит.
Пиле 40%: Пилешкото е лека за храносмилателната система храна и се усвоява бързо от организма. BARF с пилешко е подходящ за стартиране на прехода от гранули към този вид хранене.
Боровинки 5%: Боровинките са супер храна! Подобряват зрението, работата на сърцето и пикочния мехур, предпазват от рак. Те неутрализират свободните радикали и предотвратяват увреждането на клетките на кожата и козината.
Карантия 5%: Снабдява организма с протеин и добри пробиотични бактерии.
Кости 5%: Осигуряват необходимата доза калций, фосфор, минерали, костен мозък, естествени антиоксиданти и ензими.
Зехтин 1%

1045
199 Артикула
Полезност 
2023-10-09

супер

Скоро реших да пробвам да храня кучето с този нов за мен продукт. Дългите часове прекарани при ветеринаря, и множеството отхвърлени храни от Лоли бяха ме изтощили. След като прочетох ползите от боривинките и патешкото реших да пробвам все пак нещо ново и полезно. Ами, честно казано не съжалявам, това е едно от менютата, което Лоли харесва, а повярвайте ми тя наистина е капризна и страда от стомашно разстройство.Препоръчвам на всеки, който иска да осигури здравословна и вкусна храна за своя домашен любимец и най-вече на тези, които като мен притежават истински капризен любимец.

Регистрирайте нов профил