• Нов

BARF - Микс пилешко, говеждо и сардини 5 кг.

60,00 лв.
Категории: Начало

Какво е BARF и какви са ползите от него?
BARF e специален начин на хранене със сурова храна, който има за цел да осигури на домашните любимци вид хранене, максимално близко до това, което те биха имали, ако живееха в натуралния си хабитат. То включва едросмляно сурово месо, ядливи кости, органи, плодове и зеленчуци. Съхранява се във фризер и се сервира определен грамаж, зависещ от теглото, възрастта и средната активност на вашето куче.
Препоръчителния дневен прием е 3-4% от телесната маса на кучето и в зависимост от неговата активност.

Разфасовка -5кг (10x0.5kg)
Пилешко 54%: Пилешкото е лека за храносмилателната система храна и се усвоява бързо от организма. BARF с пилешко е подходящ за стартиране на прехода от гранули към този вид хранене.
Говеждо 15%: 100% чисто месо, богат източник на витаними, протеин и аминокиселини. Говеждото е важно за растежа, поддържането на нормално телесно тегло, възстановява мускулите и подобрява имунната система.
Сардини 12%: Сардините съдържат важни микроелементи като фосфор, витамин Д и калций, важни за костната плътност и намаляват възможността за поява на сърдечно-съдови заболявания.
Плодове и зеленчуци 8%: Богати на вещества, които не се съдържат в чистото месо, като фибри, минерали, нутриенти, антиоксиданти и ензими.
Карантия 5%: Снабдява организма с протеин и добри пробиотични бактерии.
Зехтин 1% източник на Омега 6

200 Артикула
Полезност 
2023-10-09

Най-доброто БАРФ меню

Кучето ми обожава този микс. За пореден път Мега Петс показахте, че предлагате качество и щастие за кучетата и техните стопани.

Регистрирайте нов профил