• Нов

SKIN & COAT - Омега 3/6 и Б комплекс 50таб.

49,89 лв.
Категории: Начало

Знаеш ли ЗАЩО е важен приемът на витамини и минерали?
Както хората ,така и животните имат нужда от витамини и минерали.Те са важни елементи в изграждането на здрав организъм и подобряване на функциите му.Много често обаче има дефицити и това смущава нормалната работа на организма. Добре е да си осигурим необходимото количество, чрез правилната храна, но не винаги е толкова лесно,а когато става въпрос за нашите четириноги приятели е дори още по-трудно ,да набавим целият набор от микроелементи, от които имат нужда.
След дълги проучвания,н
ие от Mega Pets, успяхме да разработим иновативни формули с точна, безопасна и безкомпромисна грижа за кучета и котки,чрез които домашните ви любимци ще бъдат в отлично здраве и безупречен външен вид през цялата година.

Бърза поръчка без регистрация

Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден .

Съгласен съм с "Политиката за личните данни".

Моля съгласете се с "Политиката за личните данни".

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

MEGA PETS Skin & Coat е пълноценна хранителна добавка за кучета и котки, която регенерира клетките и възстановява кожата и козината. Доставя на организма високи нива на Омега-6, Омега-3 есенциални мастни киселини в съотношение 5:1 заедно с витамин Е. Поддържа и спомага нормалната функционалност на органите, целостта на кожата и качеството на козината. Тази уникална комбинация от витамини благоприятства поддържането на кожната тъкан и текстура, подобрява кръвообращението ,както и спомага за красива ,лъскава козина на вашият домашен любимец. Заедно с антиоксидантите ,както и витамин Е. плюс силата на омега 3 и 6, тази добавка е идеална при възстановяване на домашният любимец след операция.
Не забравяй, че държиш живота на своя домашен любимец в ръцете си, грижи се правилно и отговорно за него ,а ние от Mega Pets, ще ти съдействаме в това начинание. 50 таблетки

mp003
198 Артикула
Полезност 
2023-10-09

по здрава козина

Много е добра тази добавка.Кучето ми имаше пробеми с козината , на места се бяха появили петна и не ръстеше козина.Още на втората седмица се видя резултат и сега козианта е много по здрава и лъскава.Препоръчвам с 2 ръце.

  • 1 out of 1 намериха този отзив за полезен

Регистрирайте нов профил