• Нов

CALCIUM - Калции с фосфор, вит.А,Д3,Е 40таб.

42,89 лв.
Категории: Начало

Знаеш ли ЗАЩО е важен приемът на витамини и минерали?
Както хората ,така и животните имат нужда от витамини и минерали.Те са важни елементи в изграждането на здрав организъм и подобряване на функциите му.Много често обаче има дефицити и това смущава нормалната работа на организма. Добре е да си осигурим необходимото количество, чрез правилната храна, но не винаги е толкова лесно,а когато става въпрос за нашите четириноги приятели е дори още по-трудно ,да набавим целият набор от микроелементи, от които имат нужда.
След дълги проучвания,н
ие от Mega Pets, успяхме да разработим иновативни формули с точна, безопасна и безкомпромисна грижа за кучета и котки,чрез които домашните ви любимци ще бъдат в отлично здраве и безупречен външен вид през цялата година.

Бърза поръчка без регистрация

Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден .

Съгласен съм с "Политиката за личните данни".

Моля съгласете се с "Политиката за личните данни".

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

MEGA PETS Calcium e хранителна добавка с високо съдържание на калции,фосфор,витамини А,Д3 и Е, изключително важна за набавянето на необходимите дози витамини и минерали за здрави кости на кучета и котки. При подрастващи както и бременни женски кучета (в последната трета от бременноста и периода на кърмене) калцият и фосфорът задоволяват физиологичните нужди на организма. Комбинацята от витамин А, D3, E, калций и фосфор подпомагат изграждането на костите и зъбите в плода и при разтежа на кучетата и котките. Има превантивен ефект при остеомалация при възрастни животни и рахит, при все още развиващи се кучета и котки. Подпомага функцията както на мускулната, така и на нервната система.
Не забравяй, че държиш живота на своя домашен любимец в ръцете си, грижи се правилно и отговорно за него а ние от Mega Pets, ще ти съдействаме в това начинание. 40 таблетки

mp002
299 Артикула

За момента няма мнения от клиенти.

Регистрирайте нов профил