Храни

Храната за влечуги включва разнообразни видове храни, които са предназначени за различни видове змии, ящерици, жаби и други влечуги, които се отглеждат като домашни любимци. В зависимост от конкретния вид влечуга, изискванията им за хранене могат да варират значително. Ето някои от общите видове храни за влечуги:

  1. Жива храна: Много видове влечуги са хищни и изискват жива храна за да хапват. Това може да включва живи гризачи като мишки, плъхове, заекове, животни като цветни хлебарки, скакалци, шарени калифорнийски червеи и др.

  2. Замразена храна: Замразената храна за влечуги е популярен избор, особено за собственици на змии и други видове, които консумират гризачи. Тази храна е удобна за съхранение и често се предлага в различни размери, подходящи за различни размери влечуги.

  3. Храни за влечуги на основа на растения: Някои видове влечуги, като например някои ящерици и жаби, могат да се хранят с храни на растителна основа. Това включва разнообразие от зелени храни като зелено листно зеленчук, плодове, цветя и дори специално формулирани комерсиални храни за влечуги.

Налични са 6 продукта.

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Активни филтри

Регистрирайте нов профил